Zware regenval zorgt voor problemen in Oisterwijk

Geplaatst op 11-04-2018 om 11:15
OISTERWIJK - De zware regenval heeft vannacht op meerdere plekken in Oisterwijk voor problemen gezorgd. Diverse wegen stonden blank door de enorme regenval. De Lange Kant stond blank maar ook de Langvennen Oost, Akkerstraat en Moergestelseweg konden het water niet verdragen.

De brandweer werd rond 0.30 uur te hulp geroepen bij een bedrijf aan de Laarakkerweg op het industrieterrein van Oisterwijk. Een put kon het water niet meer verwerken waarna er een grote hoeveelheid water op de binnen plaats bleef staan. Doordat het enorm bleef regenen bestond de kans dat het water het bedrijf binnen zou gaan bereiken.

De eigenaar heeft in eerste instantie geprobeerd zelf het water weg te pompen maar toen dat niet lukte de hulp van de brandweer ingeroepen. De brandweer heeft met een pomp de binnen plaats leeg gepompt en het overtollige water naar de openbare weg gepompt.


Redactionele Foto's
Foto van Zware regenval zorgt voor problemen in Oisterwijk #216096 Foto van Zware regenval zorgt voor problemen in Oisterwijk #216097 Foto van Zware regenval zorgt voor problemen in Oisterwijk #216098 Foto van Zware regenval zorgt voor problemen in Oisterwijk #216099 Foto van Zware regenval zorgt voor problemen in Oisterwijk #216100

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20212, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook