Hennepkwekerij gevonden bij uitslaande woningbrand aan Brugmanstraat in Eindhoven

Geplaatst op 11-04-2018 om 16:22
EINDHOVEN - In een woning aan de Brugmanstraat in Eindhoven heeft woensdagmiddag een felle brand gewoed. Die was kort uitslaand maar de brandweer had de vlammen snel onder controle. Tijdens het blussen vonden brandweerlieden een hennepkwekerij met ongeveer 250 planten. Die zou ook de oorzaak van de brand zijn geweest.

De bewoner van het pand werd door de politie aangehouden. Netbeheerder Enexis gaat het huis morgen aan de buitenkant van stroom en gas afsluiten om te voorkomen dat de bewoner hier nog gebruik van kan maken.

De brand heeft voor veel schade gezorgd. De zolder waar de brand ontstond zou volledig zijn uitgebrand en het huis liep mede door het bluswater veel schade op. Ook twee naastgelegen woningen liepen schade op. Naar een van beide buren sloeg de brand door en moest door de brandweer het nodige gebroken en geblust worden. Bij het andere huis zou sprake zijn van rookschade.


Redactionele Foto's
Foto van Hennepkwekerij gevonden bij uitslaande woningbrand aan Brugmanstraat in Eindhoven #216120 Foto van Hennepkwekerij gevonden bij uitslaande woningbrand aan Brugmanstraat in Eindhoven #216121 Foto van Hennepkwekerij gevonden bij uitslaande woningbrand aan Brugmanstraat in Eindhoven #216122 Foto van Hennepkwekerij gevonden bij uitslaande woningbrand aan Brugmanstraat in Eindhoven #216123 Foto van Hennepkwekerij gevonden bij uitslaande woningbrand aan Brugmanstraat in Eindhoven #216124 Foto van Hennepkwekerij gevonden bij uitslaande woningbrand aan Brugmanstraat in Eindhoven #216125 Foto van Hennepkwekerij gevonden bij uitslaande woningbrand aan Brugmanstraat in Eindhoven #216126

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20216, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook