Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss

Geplaatst op 12-04-2018 om 03:58
OSS - Na enkele weken van relatieve rust is in de nacht van woensdag op donderdag in Oss opnieuw een auto in vlammen opgegaan. Kort voor drie uur 's nachts werd een autobrand ontdekt aan de Kuipers Rietbergstraat en bij de brandweer gemeld. Die was na ongeveer tien minuten ter plaatse maar toen stond de Mercedes al in lichterlaaie en bleek niet meer te redden.

Oss werd de afgelopen maanden veelvuldig opgeschrikt door nachtelijke autobranden. Dat was ongeveer een maand geleden op de Lekstraat echter voor het laatst. De politie zag behalve twee brandstichtingen bij een garagebedrijf en bij een huis aan de Asterstraat echter vooralsnog geen verbanden.

Over de oorzaak van de brand woensdagnacht is niets bekend. De politie is begonnen met een onderzoek en heeft onder gebruikers van de app en social media een Burgernet bericht verspreid met een oproep aan mensen die iets verdachts hebben gezien om dat te melden via 112. Tijdens de nachtelijke uren worden omwonenden niet via een Burgernet SMS-bericht benaderd.


Redactionele Foto's
Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216151 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216152 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216153 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216154 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216155 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216156 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216157 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216158 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216159 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216160 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216161 Foto van Mercedes in lichterlaaie op Kuipers Rietbergstraat in Oss #216162

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20221, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook