Wagons botsen tegen stilstaande locomotief op industrieterrein in Oss

Geplaatst op 13-04-2018 om 16:10
OSS - Vanmiddag even na 13:00 uur kwam er een melding van een ontsporing op het goederenspoor bij de Rijnstraat. Eenmaal ter plaatse bleken een aantal bulkwagons tegen een stilstaande locomotief te zijn gebotst. Dat was gebeurd op de wissel in het spoor langs de N329 (Megensebaan).

Voor de wagons stond geen locomotief. Hoe die in beweging zijn gekomen is een raadsel. De locomotief is na de aanrijding met twee wielen buiten het spoor komen te staan en zal moeten worden herspoord. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. ProRail doet daar onderzoek naar.

Er raakte niemand gewond en er ontstond geen gevaar voor de omgeving. Omdat het ongeval gebeurde op een zogeheten stamlijn, een aftakking van het spoorwegnet waar alleen goederentreinen komen, waren er geen problemen voor het reizigersverkeer.


Redactionele Foto's
Foto van Wagons botsen tegen stilstaande locomotief op industrieterrein in Oss #216246 Foto van Wagons botsen tegen stilstaande locomotief op industrieterrein in Oss #216260

Foto's: Charles MalloFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20234, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook