Bijrijdster motor gewond na ongeval in Lierop

Geplaatst op 15-04-2018 om 15:31
LIEROP - Een bijrijdster die achter op een motor zat is zondagmiddag gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 14:00 uur op de kruising Gebergte en de Mierloseweg in Lierop. Een motor met een man en vrouw er op stonden stil om af te draaien toen ze van achter werden aangereden door een auto. De auto en motor kwamen enkele meters verder tot stilstand met de motor onder de auto.

Gewond
De vrouw die achter op de motor zat is door de aanrijding gewond geraakt en met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de motor raakte niet gewond en kwam met de schrik vrij. 

Onderzoek
De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval en heeft ter plaatsen getuigen gehoord. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd. 


Redactionele Foto's
Foto van Bijrijdster motor gewond na ongeval in Lierop #216337 Foto van Bijrijdster motor gewond na ongeval in Lierop #216338 Foto van Bijrijdster motor gewond na ongeval in Lierop #216339 Foto van Bijrijdster motor gewond na ongeval in Lierop #216340 Foto van Bijrijdster motor gewond na ongeval in Lierop #216341 Foto van Bijrijdster motor gewond na ongeval in Lierop #216342

Foto's: Harrie GrijseelsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20248, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook