Bestuurster gewond na ongeval op kruising in Raamsdonk

Geplaatst op 16-04-2018 om 18:45
RAAMSDONK – Bij een ongeval op de kruising Heemraadsingel met de Molenstraat in Raamsdonk is maandagavond een bestuurster van een auto gewond geraakt. De bestuurster van de andere auto kwam met de schrik vrij. Omstanders boden meteen eerste hulp en hebben de ambulance gealarmeerd.

Pijn in nek
Het slachtoffer is door het gealarmeerde ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken. De vrouw klaagde over pijn in haar nek. Of de vrouw naar het ziekenhuis wordt overgebracht is niet bekend.

Voorrangsfout
Waarschijnlijk is een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval. Een berger zal een van de voertuigen takelen. Het ander voertuig zal waarschijnlijk op eigen kracht verder kunnen.


Redactionele Foto's
Foto van Bestuurster gewond na ongeval op kruising in Raamsdonk #216384 Foto van Bestuurster gewond na ongeval op kruising in Raamsdonk #216385 Foto van Bestuurster gewond na ongeval op kruising in Raamsdonk #216386

Foto's: Marcel van Dorst



Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20259, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!



Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook