Brandweerman Sjoerd vraagt zijn Ilona van de ambulance ten huwelijk

Geplaatst op 01-05-2018 om 21:19
WASPIK – Een fictieve melding van een brand achter een woning dinsdagavond aan Het Vaartje in Waspik. Fictief want brandweer Sjoerd en zijn collega’s, ambulancemedewerkers en politie hadden snode plannen gemaakt om Ilona zijlmans van de ambulance naar Waspik te krijgen. Met een spoedmelding werden Ilona en haar collega’s naar Het Vaartje in Waspik geroepen.

Schuurbrand
Achter een woning werd een fictieve schuurbrand nagebootst. Bij aankomst van de ambulance was de brandweer al binnen in de schuur. Ilona werd samen met haar twee collega’s naar de schuur gedirigeerd maar vanwege de rook was gepaste afstand noodzakelijk. De brandweer kwam met een slachtoffer naar buiten. Ilona keek raar op dat het slachtoffer geen mens maar een pop was, meteen daaropvolgend sprong Sjoerd de brandweerman op Zijn Ambulancemedewerkster (Ilona) af en overhandigd haar een bos bloemen.

Op de knieën
Natuurlijk ging Sjoerd op zijn knieën en vroeg haar ten huwelijk. Nog steeds verbaasd maar vol overgave volgde een ja! Na een dikke kus overhandigde Sjoerd haar de ring. Ondertussen waren ook andere collega’s ter plaatse en werd het stel gefeliciteerd.


Redactionele Foto's
Foto van Brandweerman Sjoerd vraagt zijn Ilona van de ambulance ten huwelijk #217297 Foto van Brandweerman Sjoerd vraagt zijn Ilona van de ambulance ten huwelijk #217298 Foto van Brandweerman Sjoerd vraagt zijn Ilona van de ambulance ten huwelijk #217299 Foto van Brandweerman Sjoerd vraagt zijn Ilona van de ambulance ten huwelijk #217300 Foto van Brandweerman Sjoerd vraagt zijn Ilona van de ambulance ten huwelijk #217301 Foto van Brandweerman Sjoerd vraagt zijn Ilona van de ambulance ten huwelijk #217302 Foto van Brandweerman Sjoerd vraagt zijn Ilona van de ambulance ten huwelijk #217303 Foto van Brandweerman Sjoerd vraagt zijn Ilona van de ambulance ten huwelijk #217304

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20407, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook