A16 afgesloten na zwaar ongeval bij Hazeldonk

Geplaatst op 04-05-2018 om 12:27
BREDA - Op de A16 tussen Antwerpen en Breda is vrijdag aan het begin van de middag een zwaar ongeval gebeurd. Rond 12.10 uur botste bij de grensovergang Hazeldonk een bestelbus achterop een tankwagen. In het busje zouden drie personen hebben gezeten. De tankwagen lekt melk.

Hulpdiensten uit zowel België als Nederland zijn met groot materieel uitgerukt om hulp te verlenen. Behalve de politie en ambulancedienst zijn ook de brandweer en een traumahelikopter uitgerukt. Een van de slachtoffers raakte zwaargewond en is met de helikopter overgevlogen naar een gespecialiseerd ziekenhuis.

De A16 richting Breda is vanwege het ongeval afgesloten. Daarachter is een flinke file ontstaan. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend.


Redactionele Foto's
Foto van A16 afgesloten na zwaar ongeval bij Hazeldonk #217462 Foto van A16 afgesloten na zwaar ongeval bij Hazeldonk #217463 Foto van A16 afgesloten na zwaar ongeval bij Hazeldonk #217464

Foto's: Tom van der PutFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20434, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook