Uitslaande woningbrand in Vinkel, stal met kalfjes blijft bespaard

Geplaatst op 05-05-2018 om 09:11
VINKEL - Een uitslaande woningbrand aan de Kaathoven in Vinkel heeft vrijdagavond tegen middernacht een woning in de as gelegd. De gewaarschuwde brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar een naastgelegen stal waarin 110 kalfjes stonden en een andere schuur.

Grote brand
Korpsen uit onder andere Heesch, Rosmalen, Den Bosch en Geffen kwamen om de brand te bestrijden. Vanwege de schuur met kalfjes, die direct aan het woonhuis grensde, is opgeschaald naar grote brand.

Brand meester
Rond een uur werd het sein brand meester gegeven. Het is nog niet bekend hoe het vuur kon ontstaan. Voor zover bekend raakte er niemand gewond bij de brand.


Redactionele Foto's
Foto van Uitslaande woningbrand in Vinkel, stal met kalfjes blijft bespaard #217479 Foto van Uitslaande woningbrand in Vinkel, stal met kalfjes blijft bespaard #217480 Foto van Uitslaande woningbrand in Vinkel, stal met kalfjes blijft bespaard #217481 Foto van Uitslaande woningbrand in Vinkel, stal met kalfjes blijft bespaard #217482 Foto van Uitslaande woningbrand in Vinkel, stal met kalfjes blijft bespaard #217483 Foto van Uitslaande woningbrand in Vinkel, stal met kalfjes blijft bespaard #217484

Foto's: Bart MeestersFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20437, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook