Vrouw beschoten op garagepleintje in Best

Geplaatst op 07-05-2018 om 10:25
BEST - In de Mr. C. Goselingstraat in Best is maandagochtend een vrouw beschoten. Het slachtoffer werd rond 8.05 uur onder vuur genomen op een garagepleintje achter een aantal woningen. Ze raakte volgens de politie lichtgewond.

De dader zou te voet op de vlucht zijn geslagen. De politie heeft onder omwonenden een Burgernet bericht verspreid met het signalement van de schutter. Het zou gaan om een slanke man met een zwarte jas, donkerblauwe spijkerbroek en een zwarte jas en schoudertas. De dader droeg een grijze integraalhelm en grijze schoenen met een witte zool.

Op de plaats van de schietpartij doet de politie sporenonderzoek. Een wijkagent is begonnen met een buurtonderzoek om omwonenden te vragen of ze iets hebben gezien.


Redactionele Foto's
Foto van Vrouw beschoten op garagepleintje in Best #217561 Foto van Vrouw beschoten op garagepleintje in Best #217562 Foto van Vrouw beschoten op garagepleintje in Best #217563

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20451, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook