Man in scootmobiel gewond bij bizarre aanrijding op Emerparklaan in Breda

Geplaatst op 07-05-2018 om 12:34
BREDA - Bij een bizar ongeval op de Emerparklaan in Breda is maandagochtend een man in een scootmobiel gewond geraakt. De bestuurder van een motorscooter wilde het slachtoffer voorrang verlenen maar dat werd te laat opgemerkt door een achterop komende automobiliste.

Die schepte de motorscooter waardoor die werd weggeslingerd en alsnog de man in de scootmobiel raakte. Het slachtoffer is door de ambulancedienst met verwondingen aan zijn been overgebracht naar het ziekenhuis. De politie nam verklaringen op van beide bestuurders.


Redactionele Foto's
Foto van Man in scootmobiel gewond bij bizarre aanrijding op Emerparklaan in Breda #217568 Foto van Man in scootmobiel gewond bij bizarre aanrijding op Emerparklaan in Breda #217569 Foto van Man in scootmobiel gewond bij bizarre aanrijding op Emerparklaan in Breda #217570 Foto van Man in scootmobiel gewond bij bizarre aanrijding op Emerparklaan in Breda #217571 Foto van Man in scootmobiel gewond bij bizarre aanrijding op Emerparklaan in Breda #217572 Foto van Man in scootmobiel gewond bij bizarre aanrijding op Emerparklaan in Breda #217573 Foto van Man in scootmobiel gewond bij bizarre aanrijding op Emerparklaan in Breda #217574 Foto van Man in scootmobiel gewond bij bizarre aanrijding op Emerparklaan in Breda #217575

Foto's: Perry Roovers



Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20454, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!



Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook