Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout

Geplaatst op 07-05-2018 om 16:43
OOSTERHOUT – Een vrouw die een scootmobiel bestuurder is maandagmiddag ter val gekomen op de kruising Molenstraat met de Bredaseweg in Oosterhout. Waarschijnlijk heeft ze met een wiel de stoeprand geraakt waarna de vrouw hard ten val kwam op het asfalt. De vrouw liep een ernstige hoofdwond op en is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg overgebracht.

Traumahelikopter
Naast twee ambulances en politie kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De kruising van de Bredaseweg was tijdelijk gedeeltelijk afgesloten.

Eerste hulp
Twee vrouwen die voorbij fietste en die het ongeval zagen gebeuren hebben meteen eerste hulp geboden in afwachting van de hulpdiensten. Wat de precieze aard en de ernst van de verwondingen zijn is niet bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout #217581 Foto van Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout #217582 Foto van Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout #217583 Foto van Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout #217584 Foto van Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout #217585 Foto van Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout #217586 Foto van Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout #217587 Foto van Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout #217588 Foto van Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout #217589 Foto van Vrouw valt met scootmobiel en raakt ernstig gewond op kruising in Oosterhout #217590

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20456, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook