Grote brand in leegstaand pand in Bergen op Zoom

Geplaatst op 07-05-2018 om 21:38
BERGEN OP ZOOM - In een leegstaand pand aan de Vierlinghweg in Bergen op Zoom is maandagavond brand uitgebroken. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak. Er werd daarom meteen opgeschaald naar een GRIP1 situatie.

Zwarte rookwolken
Door de brand waren grote zwarte rookwolken tot in de weide omtrek te zien. Wie last heeft van de rook wordt door de brandweer aangeraden om ramen en deuren gesloten te houden en ventilatiesystemen uit te zetten.

Veel bekijks
Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij de brand. Het vuur en de rookwolk trekt veel bekijks van omstanders. "Dit bemoeilijkt de inzet van de hulpdiensten. Blijf vooral thuis en geef hulpverleners de ruimte", aldus de brandweer.


Redactionele Foto's
Foto van Grote brand in leegstaand pand in Bergen op Zoom #217599 Foto van Grote brand in leegstaand pand in Bergen op Zoom #217600 Foto van Grote brand in leegstaand pand in Bergen op Zoom #217601 Foto van Grote brand in leegstaand pand in Bergen op Zoom #217602 Foto van Grote brand in leegstaand pand in Bergen op Zoom #217603 Foto van Grote brand in leegstaand pand in Bergen op Zoom #217604

Foto's: Christian TraetsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20458, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook