Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk

Geplaatst op 08-05-2018 om 22:48
WAALWIJK – Bij een ernstig ongeval op de kruising Sluisweg met de Vijzelweg in Waalwijk is dinsdagavond een scooterrijder ernstig gewond geraakt. Volgens getuigen kwam de bestuurder van de scooter vanaf de Spuiweg en wilde de kruising oversteken naar de Vijzelweg. Een automobilist die met zijn auto van recht vanaf de Sluisweg kwam kon de scooterrijder niet meer ontwijken. Door de klap vatte de scooter vlam. De gealarmeerde brandweer heeft de scooter geblust.

Reanimatie door omstanders
Omstanders die het ongeval zagen gebeuren boden meteen eerste hulp. Naast twee ambulances en meerdere eenheden van de politie is ook een traumahelikopter ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een trauma-arts is met de ambulance meegereden.

Onderzoek
De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij en is door de politie meegenomen voor het afleggen van een verklaring. Specialisten van de politie doen onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk #217641 Foto van Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk #217642 Foto van Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk #217643 Foto van Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk #217644 Foto van Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk #217645 Foto van Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk #217646 Foto van Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk #217647 Foto van Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk #217648 Foto van Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk #217649 Foto van Scooterrijder betrokken bij ernstig ongeval met auto in Waalwijk #217650

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20467, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook