Motorrijder zwaargewond bij heftig ongeval in Eindhoven

Geplaatst op 09-05-2018 om 22:31
EINDHOVEN - Bij een heftig ongeval op de Eisenhowerlaan in Eindhoven is woensdagavond een motorrijder zwaargewond geraakt. De man werd rond 21.25 uur op de kruising met de Koudenhovenseweg Zuid geschept door een afslaande automobilisten.

Een getuige zag hoe de man over de motorkap van de auto heen werd gelanceerd, minstens 25 meter door de lucht vloog en aan de andere kant van de kruising terechtkwam. Hij is door medewerkers van de ambulancedienst voorzien van een infuus en zijn lichaam en nek zijn gefixeerd in een vacuümmatras en headblocks. De man had enorm veel pijn en heeft daarvoor een zware verdoving gekregen. Daarna is hij met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen en de betrokken automobilist. Ook is door de agenten gecontroleerd of beide verkeerslichten aan de zij van beide partijen tegelijk groen hebben. Dat is op deze kruising inderdaad het geval en daarom moet afslaand verkeer voorrang verlenen aan rechtdoorgaande weggebruikers.


Redactionele Foto's
Foto van Motorrijder zwaargewond bij heftig ongeval in Eindhoven #217687 Foto van Motorrijder zwaargewond bij heftig ongeval in Eindhoven #217688 Foto van Motorrijder zwaargewond bij heftig ongeval in Eindhoven #217689 Foto van Motorrijder zwaargewond bij heftig ongeval in Eindhoven #217690

Foto's: Sem van RijsselFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20474, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook