Mogelijke inbreker raakt ernstig gewond bij Theater aan de Parade in Den Bosch

Geplaatst op 11-05-2018 om 09:22
DEN BOSCH - Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag zeer ernstig gewond geraakt bij een incident bij het Theater aan de Parade aan de Parade in Den Bosch. Rond tien over drie in de nacht kwamen voorbijgangers af op een hevig schreeuwende man bij het Theater aan de Parade. Toen ze gingen kijken troffen ze een man aan die met zijn arm bekneld zat onder een roldeur van het theater.

De voorbijgangers belden direct 112 en de brandweer, politie en ambulancedienst spoedden zich naar het theater. De man bleek bekneld te zitten tussen een roldeur van het laad- en los perron voor decorstukken voor voorstellingen in het theater.

De brandweer heeft de man kunnen bevrijden door de roldeur met redgereedschap omhoog te liften. Nadat de man bevrijd was is hij met grote spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De man had enorm veel bloed verloren in de tijd dat hij bekneld zat onder het rolluik, maar ook in de ambulance verloor de man veel bloed.

Wat er exact is gebeurd zal nader onderzoek door de politie moeten uitwijzen. De plek waar de man bekneld zat is door agenten afgezeten met rood-witte linten en aangemerkt als een plaats delict. De afdeling forensische opsporing van de politie heeft 's ochtends onderzoek gedaan doen naar de toedracht van het incident. Het theater was ten tijde van het voorval gesloten en het alarm stond op het pand.

De politie sluit niet uit dat het om een inbreker gaat die bekneld is komen te zitten tijdens een inbraak poging in het theater. De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen van voorbijgangers die de man hebben horen schreeuwen. Mogelijk word later duidelijk wat er precies is gebeurd bij het theater.


Redactionele Foto's
Foto van Mogelijke inbreker raakt ernstig gewond bij Theater aan de Parade in Den Bosch #217761 Foto van Mogelijke inbreker raakt ernstig gewond bij Theater aan de Parade in Den Bosch #217762 Foto van Mogelijke inbreker raakt ernstig gewond bij Theater aan de Parade in Den Bosch #217763 Foto van Mogelijke inbreker raakt ernstig gewond bij Theater aan de Parade in Den Bosch #217764 Foto van Mogelijke inbreker raakt ernstig gewond bij Theater aan de Parade in Den Bosch #217765 Foto van Mogelijke inbreker raakt ernstig gewond bij Theater aan de Parade in Den Bosch #217766 Foto van Mogelijke inbreker raakt ernstig gewond bij Theater aan de Parade in Den Bosch #217767

Foto's: Bart MeestersFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20489, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook