(GRIP1) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Valkenswaard

Geplaatst op 11-05-2018 om 18:47
VALKENSWAARD – Een zeer grote uitslaande brand bij autobedrijf Jonkers aan de Luikerweg in Valkenswaard. Vrijdag aan het begin van de avond sloegen door nog onbekende oorzaak de vlammen uit het dak. Volgens omstanders zouden ook explosies te horen zijn geweest.

Zwarte rookwolken
De grote zwarte wolken zijn van kilometers ver te zien. Vanuit de weide omgeving komen meldingen van de rookwolken binnen. De brandweer is met zeer groot materieel uitgerukt en heeft opgeschaald naar zeer grote brand en een GRIP1 situatie.

Verwoest
Een groot deel van het bedrijf is verloren gegaan bij de brand. Het oude gedeelte werd verwoest maar het nieuwe gedeelte waarin ook een museum is gehuisvest kon worden behouden. Rook van een brand inademen is nooit gezond maar er zijn geen te hoge concentraties gevaarlijke stoffen gemeten.

Ziekenhuis
Eén persoon is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis omdat die rook had ingeademd. Diverse anderen met dezelfde klachten konden ter plaatse worden behandeld.


Redactionele Foto's
Foto van (GRIP1) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Valkenswaard #217806 Foto van (GRIP1) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Valkenswaard #217807 Foto van (GRIP1) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Valkenswaard #217808 Foto van (GRIP1) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Valkenswaard #217809 Foto van (GRIP1) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Valkenswaard #217810 Foto van (GRIP1) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Valkenswaard #217811 Foto van (GRIP1) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Valkenswaard #217812 Foto van (GRIP1) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Valkenswaard #217813 Foto van (GRIP1) Grote uitslaande brand bij autobedrijf in Valkenswaard #217814

Foto's: Jozef Bijnen & Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20499, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook