Scooterrijder botst hard tegen boom in Reusel

Geplaatst op 12-05-2018 om 11:17
REUSEL - In de nacht van vrijdag op zaterdag om 1.15 uur is er een eenzijdig ongeval gebeurd op de Hooge Mierdseweg in Reusel. De bestuurder van een snorscooter kwam van Reusel richting Hooge Mierde over het fietspad gereden en zag een bocht over het hoofd en knalde vol op een boom.

Voorbijgangers zijn gestopt en hebben de jongeman geholpen en 112 gebeld. De bestuurder van de scooter heeft bij het ongeval flink letsel opgelopen. Een traumaheli, en een first responder van de brandweer en ambulance waren opgeroepen. Uiteindelijk is de man met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De man had stevig gedronken en er lag nog glas op het fietspad van alcoholische drank. Van de scooter is nog maar weinig over. Door de klap lagen de brokstukken ver om de scooter verspreid.


Redactionele Foto's
Foto van Scooterrijder botst hard tegen boom in Reusel #217832 Foto van Scooterrijder botst hard tegen boom in Reusel #217833 Foto van Scooterrijder botst hard tegen boom in Reusel #217834 Foto van Scooterrijder botst hard tegen boom in Reusel #217835

Foto's: Berry van GaalFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20503, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook