Hennepkwekerij ontdekt bij brand in schuur op recreatiepark Noenes in Haaren

Geplaatst op 13-05-2018 om 17:01
HAAREN - Zaterdagnacht is de brandweer uitgerukt voor een schuurbrand aan het Putterpad in Haaren. De brand werd rond 2.30 uur opgemerkt waarna de brandweer snel opschaalde naar middelbrand. Men zette twee blusvoertuigen in, ook kwamen twee watertankwagens met extra bluswater ter plaatse.

De politie sloot de omgeving van het Putterpad af en hield iedereen op afstand. Volgens de officier van dienst van de brandweer kon de brand beperkt blijven tot de schuur en kon de woning bespaard blijven. Bij de brand kwam veel rook vrij maar niemand raakte gewond.

In de schuur werd een hennepkwekerij aangetroffen. Daarom werd een verdachte aangehouden. of de wietplantage de brand ook heeft veroorzaakt is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak. Loco-burgemeester Carine Blom liet zich persoonlijk op locatie door de brandweer bijpraten.


Redactionele Foto's
Foto van Hennepkwekerij ontdekt bij brand in schuur op recreatiepark Noenes in Haaren #217874 Foto van Hennepkwekerij ontdekt bij brand in schuur op recreatiepark Noenes in Haaren #217875 Foto van Hennepkwekerij ontdekt bij brand in schuur op recreatiepark Noenes in Haaren #217876 Foto van Hennepkwekerij ontdekt bij brand in schuur op recreatiepark Noenes in Haaren #217877 Foto van Hennepkwekerij ontdekt bij brand in schuur op recreatiepark Noenes in Haaren #217878 Foto van Hennepkwekerij ontdekt bij brand in schuur op recreatiepark Noenes in Haaren #217879 Foto van Hennepkwekerij ontdekt bij brand in schuur op recreatiepark Noenes in Haaren #217880 Foto van Hennepkwekerij ontdekt bij brand in schuur op recreatiepark Noenes in Haaren #217881

Foto's: Sander van GilsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20507, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook