Scooter rijdt door na aanrijden meisje in Park Valkenberg in Breda

Geplaatst op 14-05-2018 om 22:24
BREDA - In het Park Valkenberg in Breda is maandagavond rond 18.20 uur een meisje aangereden door een scooter. De scooter reed daarna door. Diverse mensen in het park zagen het gebeuren en boden gelijk hulp aan het meisje.

Volgens een getuige zou de scooterrijder hebben gezegd dat hij terug zou komen. De politie kwam ter plaatse en het aangereden meisje werd in de ambulance nagekeken. De scooterrijder bleef maar weg en uiteindelijk heeft de politie via het kenteken zijn telefoonnummer achterhaald.

Hij werd door de politie gebeld en dringend verzocht om terug te komen naar de plaats van het ongeval. De scooterrijder kwam terug en heeft het een en ander geregeld met het slachtoffer en de politie. Het meisje kon na behandeling in de ambulance haar weg weer vervolgen ze liep wel wat mank.


Redactionele Foto's
Foto van Scooter rijdt door na aanrijden meisje in Park Valkenberg in Breda #217910 Foto van Scooter rijdt door na aanrijden meisje in Park Valkenberg in Breda #217911 Foto van Scooter rijdt door na aanrijden meisje in Park Valkenberg in Breda #217912 Foto van Scooter rijdt door na aanrijden meisje in Park Valkenberg in Breda #217913

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20512, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook