Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout

Geplaatst op 15-05-2018 om 22:03
OOSTERHOUT - In de Freesiastraat zijn dinsdagavond twee woningen onbewoonbaar verklaard na een korte maar hevige woningbrand. Iets voor half negen kwam de melding van de brand binnen bij de meldkamer. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak. Binnen een kwartier had de brandweer de brand onder controle. Waarschijnlijk is de brand op zolder bij een cv ketel ontstaan maar daar zal verder onderzoek naar gedaan worden. De daken van de woningen zijn net gerenoveerd.

Woningen onbewoonbaar
Door de brand zijn twee woningen tijdelijk onbewoonbaar verklaard en zullen de bewoners aders onderdak moeten vinden. Stichting salvage zal ter plaatse komen om hulp te bieden.

Niemand gewond
In totaal kwamen vier brandweervoertuigen, waaronder een hoogwerker, naar de woningbrand. Voor zover bekend raakte er niemand gewond bij de brand. De politie had de Fresiastraat gedeeltelijk afgezet vanwege het massaal toegestroomde publiek.


Redactionele Foto's
Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217974 Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217975 Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217976 Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217977 Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217978 Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217979 Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217980 Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217981 Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217982 Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217983 Foto van Uitslaande woningbrand aan de Freesiastraat in Oosterhout #217984

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20521, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook