Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg

Geplaatst op 16-05-2018 om 08:23
TILBURG - Bij een ernstig ongeval op de Burgemeester Letschertweg in Tilburg is dinsdagavond een automobilist gewond geraakt. Politiemensen die tijdens hun surveillance toevallig langs kwamen vonden het zwaargewonde slachtoffer kort na elf uur op de weg en zagen pas daarna zijn zwaar beschadigde auto in een sloot liggen.

Omdat niet kon worden uitgesloten dat er meer slachtoffers waren rukten de hulpdiensten met groot materieel uit. Brandweerlieden zochten de berm en sloot af en een traumahelikopter kwam ter plaatse voor extra hulp aan de zwaargewonde automobilist.

Het slachtoffer is door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Meer slachtoffers zijn uiteindelijk niet aangetroffen. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Redactionele Foto's
Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217985 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217986 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217987 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217988 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217989 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217990 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217991 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217992 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217993 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217994 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217995 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217996 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217997 Foto van Automobilist zwaargewond bij ongeval op Burgemeester Letschertweg in Tilburg #217998

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20522, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook