Vrouw overleden na steekpartij aan de Klaverweide in Breda, man aangehouden

Geplaatst op 16-05-2018 om 19:53
BREDA – Aan de Klaverweide in Breda is woensdagavond een vrouw neergestoken. Een man is na de steekpartij aangehouden. De hulpdiensten rukten groots uit met meerdere ambulances. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De vrouw is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht waar zij later aan haar verwondingen is overleden.

Commotie
Een buurtbewoonster zag de commotie buiten gebeuren: ,,Ik stond binnen, ineens zag ik twee politieauto’s met sirenes. Ik keek naar buiten en zag dat ze een man dwongen om op de grond te gaan liggen. De armen op zijn rug. Ze deden hem de boeien om.” verklaarde ze tegen een verslaggever van Bn de Stem.

Onderzoek
De straat wordt gedeeltelijk afgezet met zwarte hekken om onderzoek te doen. Wat de aanleiding is geweest van de steekpartij is nog niet bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Vrouw overleden na steekpartij aan de Klaverweide in Breda, man aangehouden #218011 Foto van Vrouw overleden na steekpartij aan de Klaverweide in Breda, man aangehouden #218012 Foto van Vrouw overleden na steekpartij aan de Klaverweide in Breda, man aangehouden #218013 Foto van Vrouw overleden na steekpartij aan de Klaverweide in Breda, man aangehouden #218014

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20525, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook