Politie onderzoekt zedendelict in Helmond

Geplaatst op 17-05-2018 om 18:14
HELMOND - De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar een zedenmisdrijf dat donderdag 17 mei rond 0.10 uur heeft plaatsgevonden op de Kanaaldijk N.O. in Helmond. Rechercheurs onderzoeken wat er is gebeurd en zijn op zoek naar getuigen. Een jonge vrouw meldde zich donderdagochtend vroeg bij de politie nadat ze slachtoffer was geworden van een zedendelict.

Die heeft meteen een onderzoek opgestart. Mensen die rond middernacht iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Kanaaldijk N.O. wil de politie graag spreken. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000. Alle tips zijn welkom.

Politiemensen doen op dit moment onder andere een buurtonderzoek in de omgeving van de Kanaaldijk N.O. en bekijken of er camerabeelden beschikbaar zijn die rechercheurs meer over het incident kunnen vertellen.


Redactionele Foto's
Foto van Politie onderzoekt zedendelict in Helmond #218055 Foto van Politie onderzoekt zedendelict in Helmond #218056

Foto's: Pim VerkoelenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20535, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook