Brandweer redt klem zittende kauw onder dakgoot in in Tilburg

Geplaatst op 03-06-2018 om 21:58
TILBURG - De brandweer is zondagmiddag met een hoogwerker uitgerukt naar een woning aan het Verdiplein in Tilburg. De bewoonster van het huis had de brandweer om hulp gevraagd nadat een kauw klem was komen te zitten tussen de dakgoot van de woning.

De vogel kon zich niet meer op eigen kracht uit zijn benarde positie bevrijden. Met behulp van een hoogwerker hebben de brandweerlieden de enigszins verzwakte vogel uit zijn penibele situatie gered.

Aanwezige buurtbewoners applaudisseerden toen de brandweer de vogel onder de dakgoot uit haalde. De verzwakte kauw werd door de brandweer in een bench gedaan om vervolgens het dier over te dragen aan de dierenambulance.


Redactionele Foto's
Foto van Brandweer redt klem zittende kauw onder dakgoot in in Tilburg #218674 Foto van Brandweer redt klem zittende kauw onder dakgoot in in Tilburg #218675 Foto van Brandweer redt klem zittende kauw onder dakgoot in in Tilburg #218676 Foto van Brandweer redt klem zittende kauw onder dakgoot in in Tilburg #218677 Foto van Brandweer redt klem zittende kauw onder dakgoot in in Tilburg #218678 Foto van Brandweer redt klem zittende kauw onder dakgoot in in Tilburg #218679 Foto van Brandweer redt klem zittende kauw onder dakgoot in in Tilburg #218680 Foto van Brandweer redt klem zittende kauw onder dakgoot in in Tilburg #218681 Foto van Brandweer redt klem zittende kauw onder dakgoot in in Tilburg #218682

Foto's: Jack BrekelmansFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20654, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook