Verkeersruzie loopt uit op vecht- en steekpartij aan Cellostraat in Etten-Leur

Geplaatst op 03-06-2018 om 22:06
ETTEN-LEUR - De politie onderzoekt een geweldsincident waarbij een 51-jarige vrouw uit Etten-Leur en een 23-jarige man uit Etten-Leur gewond zijn geraakt. De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag net na middernacht de melding dat er door meerdere mensen gevochten werd in de Cellostraat.

Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen ze dat er een gewonde vrouw op de stoep lag. Een stukje verderop stond een gewonde man die vertelde dat er een verkeersruzie was geweest elders in Etten-Leur gevolgd door een woordenwisseling in de Cellostraat en daarna een vechtpartij. Daarbij waren meerdere mensen betrokken.

Een 51-jarige vrouw uit Etten-Leur is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. De gewonde man, een 23-jarige man uit Etten-Leur, liep vermoedelijk een steekwond op. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in naar dit geweldsincident en heeft diverse getuigen gesproken.


Redactionele Foto's
Foto van Verkeersruzie loopt uit op vecht- en steekpartij aan Cellostraat in Etten-Leur #218683 Foto van Verkeersruzie loopt uit op vecht- en steekpartij aan Cellostraat in Etten-Leur #218684 Foto van Verkeersruzie loopt uit op vecht- en steekpartij aan Cellostraat in Etten-Leur #218685 Foto van Verkeersruzie loopt uit op vecht- en steekpartij aan Cellostraat in Etten-Leur #218686 Foto van Verkeersruzie loopt uit op vecht- en steekpartij aan Cellostraat in Etten-Leur #218687

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20655, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook