Vrienden blussen autobrand in Oss

Geplaatst op 04-06-2018 om 06:40
OSS - Op de Berghemseweg in Oss heeft zondagnacht een auto vlam gevat. Een jongeman die rond 2.35 uur op de fiets onderweg was naar huis ontdekte de brand en belde de brandweer. In een café in de straat was een aantal vrienden een spelletje aan het spelen toen ook een van hen de brand opmerkte.

Snel werd vanuit de kroeg een brandslang uitgerold en met een hamer sloegen ze een ruit van de auto in. Zo wisten de mannen de beginnende brand snel te bedwingen. De brandweer was even later ter plaatse, controleerde het bluswerk van de vrienden en bluste na.

Het is niet duidelijk van wie de auto is. De rode Seat zou volgens een bewoonster van de straat al zeker acht weken op die plek stilstaan. De politie is begonnen met een onderzoek en heeft onder gebruikers van de app en social media een Burgernet bericht verspreid met een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden. Tijdens de nachturen worden geen SMS-berichten verstuurd.


Redactionele Foto's
Foto van Vrienden blussen autobrand in Oss #218711 Foto van Vrienden blussen autobrand in Oss #218712 Foto van Vrienden blussen autobrand in Oss #218713 Foto van Vrienden blussen autobrand in Oss #218714 Foto van Vrienden blussen autobrand in Oss #218715

Foto's: Gabor HeeresFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20662, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook