Man levensgevaarlijk gewond bij ongeval in Eindhoven

Geplaatst op 05-06-2018 om 21:24
EINDHOVEN - Bij een ongeval op het Ekkersrijt in Eindhoven is dinsdagmiddag een automobilist zeer ernstig gewond geraakt. De man reed rond 16.40 uur op het onverharde weggetje in de buurt van de Oirschotsedijk tegen een boom en sloeg over de kop.

Groot materieel
De politie, brandweer en ambulancedienst rukten meteen met groot materieel uit. Het slachtoffer kon zelf nog zijn auto verlaten en is een maisveld in gekropen. De man is in uiterst kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, hij zou zeer ernstige brandwonden over zijn gehele lichaam opgelopen hebben.

Oorzaak niet bekend
Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend. De politie is begonnen met een onderzoek. Volgens getuige zou de auto waarin de man zich bevond al in brand gestaan hebben voor het ongeval plaats gevonden heeft. Ook zouden enkele getuigen gemeld hebben dat de man op een zeer hoge snelheid over dit pad gereden zou hebben.


Redactionele Foto's
Foto van Man levensgevaarlijk gewond bij ongeval in Eindhoven #218848 Foto van Man levensgevaarlijk gewond bij ongeval in Eindhoven #218849 Foto van Man levensgevaarlijk gewond bij ongeval in Eindhoven #218850 Foto van Man levensgevaarlijk gewond bij ongeval in Eindhoven #218851 Foto van Man levensgevaarlijk gewond bij ongeval in Eindhoven #218852 Foto van Man levensgevaarlijk gewond bij ongeval in Eindhoven #218853 Foto van Man levensgevaarlijk gewond bij ongeval in Eindhoven #218854 Foto van Man levensgevaarlijk gewond bij ongeval in Eindhoven #218855

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20680, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook