Brandende bromfiets slaat over op afvalcontainer in centrum Boxtel

Geplaatst op 05-06-2018 om 21:35
BOXTEL - Dinsdagavond werd rond 19.45 uur de brandweer gealarmeerd voor een containerbrand aan de Fellenoord in het centrum van Boxtel. Het vuur ontstond bij een bromfiets maar sloeg over naar de afvalcontainer en ging gepaard met hevige rookontwikkeling. De brandweer sloot de straat volledig af en doofde het vuur. Om het vuur definitief te doven gebruikte men schuim.

De eigenaar van de bromfiets stond moedeloos met zijn helm in zijn hand toe te kijken hoe zijn trots in vlammen op ging. Naar verluid was hij kort van te voren wezen tanken. Nadat hij zijn bromfiets had stilgezet vatte deze spontaan door onbekende oorzaak vlam. De brandweer heeft de brandende restanten in de afvalcontainer gegooid waarna de weg weer volledig vrij werd gegeven.

De brand werd opgemerkt door kinderen welke meeliepen tijdens de avond-4-daagse in Boxtel en de bovengenoemde straat passeerde. Direct werd door een ouder de melding gedaan bij de meldkamer waarna de brandweer werd gealarmeerd. Van de bromfiets bleef niets meer over.


Redactionele Foto's
Foto van Brandende bromfiets slaat over op afvalcontainer in centrum Boxtel #218856 Foto van Brandende bromfiets slaat over op afvalcontainer in centrum Boxtel #218857 Foto van Brandende bromfiets slaat over op afvalcontainer in centrum Boxtel #218858 Foto van Brandende bromfiets slaat over op afvalcontainer in centrum Boxtel #218859 Foto van Brandende bromfiets slaat over op afvalcontainer in centrum Boxtel #218860 Foto van Brandende bromfiets slaat over op afvalcontainer in centrum Boxtel #218861

Foto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20681, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook