Auto ramt overstekende dieplader op Cereslaan in Heesch

Geplaatst op 06-06-2018 om 15:21
HEESCH - De bestuurder van een personenauto is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Cereslaan in Heesch. De automobilist reed in de richting van Heesch toen deze op een dieplader botste die bezig was de Cereslaan te kruisen.

Gezien de ernst van de botsing werden meerdere ambulances, de brandweer en de traumahelikopter opgeroepen. De helikopter kon in de middenberm pal naast de plaats van het ongeval landen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval en het onderzoek door een ongevallenanalist van de politie is de Cereslaan van de kruising met de Ruwaardsingel in de richting van Heesch afgesloten geweest. De chauffeur van de vrachtwagencombinatie kwam met de schrik vrij.


Redactionele Foto's
Foto van Auto ramt overstekende dieplader op Cereslaan in Heesch #218900 Foto van Auto ramt overstekende dieplader op Cereslaan in Heesch #218901 Foto van Auto ramt overstekende dieplader op Cereslaan in Heesch #218902 Foto van Auto ramt overstekende dieplader op Cereslaan in Heesch #218903 Foto van Auto ramt overstekende dieplader op Cereslaan in Heesch #218904 Foto van Auto ramt overstekende dieplader op Cereslaan in Heesch #218905 Foto van Auto ramt overstekende dieplader op Cereslaan in Heesch #218906

Foto's: Charles MalloFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20688, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook