Raketkop, vliegtuigbom en tientallen hand- en mortiergranaten gevonden in woning Eindhoven

Geplaatst op 06-06-2018 om 17:06
EINDHOVEN - De politie heeft woensdagmorgen in een woning aan de Heistraat een enorme wapenvondst gedaan. In het huis lagen tientallen wapens zoals hand- en mortiergranaten, een raketkop en een vliegtuigbom.

De politie heeft samen met de EOD alles opgeruimd. Zes granaten zijn later die middag op een veilige plek uit voorzorg door de EOD tot ontploffing gebracht. Andere munitie was leeg of het betrof oefenmateriaal.

De politie kwam de man op het spoor doordat hij een deel van het materiaal te koop aanbood op Marktplaats. Hij is door de politie aangehouden en in de cel gezet voor verhoor en verder onderzoek.


Redactionele Foto's
Foto van Raketkop, vliegtuigbom en tientallen hand- en mortiergranaten gevonden in woning Eindhoven #218914 Foto van Raketkop, vliegtuigbom en tientallen hand- en mortiergranaten gevonden in woning Eindhoven #218915 Foto van Raketkop, vliegtuigbom en tientallen hand- en mortiergranaten gevonden in woning Eindhoven #218916 Foto van Raketkop, vliegtuigbom en tientallen hand- en mortiergranaten gevonden in woning Eindhoven #218917 Foto van Raketkop, vliegtuigbom en tientallen hand- en mortiergranaten gevonden in woning Eindhoven #218918 Foto van Raketkop, vliegtuigbom en tientallen hand- en mortiergranaten gevonden in woning Eindhoven #218919 Foto van Raketkop, vliegtuigbom en tientallen hand- en mortiergranaten gevonden in woning Eindhoven #218920

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20691, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook