Weer auto door brand verwoest in Helmond

Geplaatst op 07-06-2018 om 02:20
HELMOND - Woensdagnacht rond 1.15 uur kwam er een melding van een autobrand aan de Jacob Marisstraat in Helmond. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de auto in de Isidoor Opsomerstraat te staan. De vlammen sloegen inmiddels uit de voorkant van de auto die geparkeerd stond.

Waardoor de auto is gaan branden is nog niet bekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie heeft dan ook via Burgernet een oproep gedaan aan mensen die iets verdachts hebben gezien of gehoord om zich te melden.

Door het snelle optreden van de brandweer was de brand snel geblust maar ze kon de auto niet redden en deze is dan ook total loss. Er is niemand gewond geraakt bij de brand.


Redactionele Foto's
Foto van Weer auto door brand verwoest in Helmond #218951 Foto van Weer auto door brand verwoest in Helmond #218952 Foto van Weer auto door brand verwoest in Helmond #218953 Foto van Weer auto door brand verwoest in Helmond #218954 Foto van Weer auto door brand verwoest in Helmond #218955

Foto's: Harrie GrijseelsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20695, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook