Vrouw met voet bekneld tussen trapper fiets bij supermarkt in Oisterwijk

Geplaatst op 08-06-2018 om 14:53
OISTERWIJK - Een vrouw verloor vanmiddag omstreeks 13.15 uur vermoedelijk haar evenwicht bij een supermarkt aan De Kuil in Oisterwijk. De vrouw viel en kwam ook tegen een geparkeerde scooter aan. De vrouw raakte met haar voet bekneld tussen de trapper van haar fiets.

Een omstander haalde gereedschap uit zijn werkbusje om de vrouw te bevrijden maar dit lukte echter niet. Andere omstanders verleenden eerste hulp.

De brandweer kwam ter plaatse en heeft de trapper van de fiets af geknipt. De vrouw is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg. De inzet van de hulpdiensten trok veel bekijks bij de drukke supermarkt.


Redactionele Foto's
Foto van Vrouw met voet bekneld tussen trapper fiets bij supermarkt in Oisterwijk #219009 Foto van Vrouw met voet bekneld tussen trapper fiets bij supermarkt in Oisterwijk #219010 Foto van Vrouw met voet bekneld tussen trapper fiets bij supermarkt in Oisterwijk #219011 Foto van Vrouw met voet bekneld tussen trapper fiets bij supermarkt in Oisterwijk #219012

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20702, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook