Dodelijk ongeval op A59 bij Made, twee auto's schieten van de snelweg af

Geplaatst op 09-06-2018 om 17:51
MADE - Bij een dodelijk ongeval op de A59 bij Made is zaterdagmiddag een dodelijk slachtoffer te betreuren. Door nog onbekende oorzaak botste twee auto's tegen elkaar waarna deze beide van de snelweg af schoten en met hoge snelheid naast de snelweg in de berm tot stilstand kwamen.

Traumahelikopter
Het ongeval gebeurde omstreeks kwart over vier. Hulpdiensten rukte massaal uit naar het ongeval. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse maar konden niets meer voor het dodelijk slachtoffer betekenen.

Onderzoek
De politie doet onderzoek om de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van een politiehelikopter.


Redactionele Foto's
Foto van Dodelijk ongeval op A59 bij Made, twee auto's schieten van de snelweg af #219033 Foto van Dodelijk ongeval op A59 bij Made, twee auto's schieten van de snelweg af #219034 Foto van Dodelijk ongeval op A59 bij Made, twee auto's schieten van de snelweg af #219035 Foto van Dodelijk ongeval op A59 bij Made, twee auto's schieten van de snelweg af #219036

Foto's: Tom van der PutFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20707, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook