Ravage na ongeval op Tilburgse kruising aan de Vlashoflaan

Geplaatst op 12-06-2018 om 07:59
TILBURG - Bij een ongeval op de Vlashoflaan in Tilburg hebben twee auto’s flinke schade opgelopen. Het ongeluk gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 03:00 uur op de Vlashoflaan ter hoogte van De Baggerweg. De kruising lag bezaaid met brokstukken en olie van beide voertuigen.

Over het hoofd gezien
Een rode Volkswagen kwam vanuit de richting van de Burgemeester Bechtweg en wilde op de kruising rechtdoor richting de Sweelincklaan rijden, vanaf de Vlashoflaan kwam een zwarte Audi welke rechtdoor wilde rijden naar de Zuiderkruisweg . Hierbij zag hij zijn tegenligger over het hoofd en ramde hem in de flank. De klap was hard en de Volkswagen werd omgeduwd, de Audi raakte uit zijn baan en kwam aan de overkant van de weg tegen een boom tot stilstand.

Gewond
Bij het ongeval raakte één automobilist gewond , hij is met onbekende verwondingen door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Ravage na ongeval op Tilburgse kruising aan de Vlashoflaan #219136 Foto van Ravage na ongeval op Tilburgse kruising aan de Vlashoflaan #219137 Foto van Ravage na ongeval op Tilburgse kruising aan de Vlashoflaan #219138 Foto van Ravage na ongeval op Tilburgse kruising aan de Vlashoflaan #219139 Foto van Ravage na ongeval op Tilburgse kruising aan de Vlashoflaan #219140

Foto's: Jack BrekelmansFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20730, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook