Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg

Geplaatst op 12-06-2018 om 22:28
TERHEIJDEN – Een wielrenner is dinsdagavond zwaargewond geraakt nadat hij door een auto werd geschept op de Moerdijkseweg in Terheijden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de kruising met de Withuisstraat. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Traumahelikopter
Meerdere ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en is met spoed onder begeleiding van een trauma-arts met een ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg overgebracht.

Onderzoek
De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Hij is opgevangen door politieagenten. De fiets van het slachtoffer is door de klap in tweeën gebroken en onder de auto terecht gekomen. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.


Redactionele Foto's
Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219184 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219185 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219186 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219187 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219188 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219189 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219190 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219191 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219192 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219193 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219194 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219195 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219196 Foto van Auto schept wielrenner in Terheijden, slachtoffer zwaargewond naar ziekenhuis Tilburg #219197

Foto's: Marcel van DorstFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20735, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook