Gewonden bij zwaar ongeval in Wouwse Plantage

Geplaatst op 13-06-2018 om 09:16
WOUWSE PLANTAGE - Op de kruising van de Hoeksebaan en de Ouwerveldenweg in Wouwse Plantage zijn woensdagochtend twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Beide automobilisten raakten bij het ongeval gewond.

Verschillende hulpdiensten, waaronder de brandweer, kwamen ter plaatse. Eenmaal ter plaatse bleek de brandweer niet meer nodig te zijn en waren beide bestuurders al uit hun voertuigen.

Door de klap is de BMW over de kop gegaan en een jeep kwam op zijn zijkant terecht. Beide voertuigen kwamen tot stilstand in een weiland. De gewonden zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Beide auto's zijn afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Redactionele Foto's
Foto van Gewonden bij zwaar ongeval in Wouwse Plantage #219201 Foto van Gewonden bij zwaar ongeval in Wouwse Plantage #219202 Foto van Gewonden bij zwaar ongeval in Wouwse Plantage #219203 Foto van Gewonden bij zwaar ongeval in Wouwse Plantage #219204 Foto van Gewonden bij zwaar ongeval in Wouwse Plantage #219205 Foto van Gewonden bij zwaar ongeval in Wouwse Plantage #219206 Foto van Gewonden bij zwaar ongeval in Wouwse Plantage #219207

Foto's: Christian TraetsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20737, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook