Voorbijganger redt slapende man uit brandende pipowagen in Gilze

Geplaatst op 01-07-2018 om 09:13
GILZE - Een buurtbewoner ontdekte zaterdagnacht rond 0.30 uur brand vlammen bij een huis aan de Rielsebaan in Gilze. Bij de woning bleek een zogeheten pipowagen te staan. Flinke vlammen sloegen rond de wagen en het vuur verspreidde zich ook naar het bos. De buurtbewoner twijfelde geen moment en sloeg alarm.

Hij maakte de bewoner van de wagen wakker die op dat moment lag te slapen tussen de vlammen. De brandweer kwam ter plaatse met twee wagens en heeft een deel van het bos geblust. Voor de pipowagen lag stond een tuinset en een hoop rommel wat in brand was gevlogen.

De bewoner had vanavond een kampvuurtje gemaakt maar niet uitgemaakt. Het vuur is overgeslagen naar de tuinset en het bos. De man mag van geluk spreken dat een buurtbewoner de brand heeft ontdekt, anders was het anders afgelopen.


Redactionele Foto's
Foto van Voorbijganger redt slapende man uit brandende pipowagen in Gilze #219827 Foto van Voorbijganger redt slapende man uit brandende pipowagen in Gilze #219828 Foto van Voorbijganger redt slapende man uit brandende pipowagen in Gilze #219829 Foto van Voorbijganger redt slapende man uit brandende pipowagen in Gilze #219830

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20839, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook