Drie gewonden bij groot ongeval op A2 bij Boxtel

Geplaatst op 01-07-2018 om 09:22
BOXTEL - Op de A2 in de richting van Den Bosch is in de nacht van zaterdag op zondag rond de klok van 3.45 uur ter hoogte van Boxtel een ongeval gebeurd waarbij meerdere personen gewond zijn geraakt. Door het ongeval werd de A2 ter plaatse geheel afgesloten. Het verkeer werd over de af- en toerit geleid.

Door nog onbekende oorzaak zou een auto ter hoogte van de afrit Boxtel- Noord van de weg zijn geraakt en op een puntstuk zijn gebotst, de auto kwam vervolgens weer op het wegdek terecht waar vervolgens twee andere auto`s met de auto in botsing kwamen. Een van deze auto`s kwam daarna tegen de midden vangrail tot stilstand.

Drie ambulances, de politie, brandweer en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Drie personen werden met ambulances naar verschillende ziekenhuizen gebracht, over hun verwondingen is niets bekend. Na het ongeval was de weg geheel afgesloten. De verkeersongevallen analyse van de politie deed na het ongeval onderzoek.


Redactionele Foto's
Foto van Drie gewonden bij groot ongeval op A2 bij Boxtel #219831 Foto van Drie gewonden bij groot ongeval op A2 bij Boxtel #219832 Foto van Drie gewonden bij groot ongeval op A2 bij Boxtel #219833 Foto van Drie gewonden bij groot ongeval op A2 bij Boxtel #219834

Foto's: Bart MeestersFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20840, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook