Brand bij gaysauna Tibet in Eindhoven waarschijnlijk aangestoken

Geplaatst op 03-07-2018 om 06:12
EINDHOVEN - Bij Sauna Tibet aan de Antoon Coolenlaan in Eindhoven heeft in de nacht van maandag op dinsdag brand gewoed. Het vuur werd rond 4.30 uur ontdekt en bij de brandweer gemeld. Die schaalde op naar code middelbrand en riep twee blusvoertuigen, een hoogwerker en officier van dienst op om de brand te blussen.

Dat lukte snel maar er ontstond wel erg veel schade. Vooral de entree van de men-only gaysauna raakte zwaar beschadigd. Er raakte bij de brand niemand gewond. De brand is vermoedelijk aangestoken. De politie is dan ook begonnen met een onderzoek en heeft een Burgernet verspreid om eventuele getuigen op te roepen zich te melden.

Het is niet de eerste keer dat de gaysauna wordt getroffen door brandstichting. Ruim twee jaar geleden was dat ook al eens het geval. In februari 2016 werd het gebouw van de sauna aangestoken. De verdachte kon toen snel worden gearresteerd.


Redactionele Foto's
Foto van Brand bij gaysauna Tibet in Eindhoven waarschijnlijk aangestoken #219930 Foto van Brand bij gaysauna Tibet in Eindhoven waarschijnlijk aangestoken #219931 Foto van Brand bij gaysauna Tibet in Eindhoven waarschijnlijk aangestoken #219932 Foto van Brand bij gaysauna Tibet in Eindhoven waarschijnlijk aangestoken #219933 Foto van Brand bij gaysauna Tibet in Eindhoven waarschijnlijk aangestoken #219934 Foto van Brand bij gaysauna Tibet in Eindhoven waarschijnlijk aangestoken #219937 Foto van Brand bij gaysauna Tibet in Eindhoven waarschijnlijk aangestoken #219938 Foto van Brand bij gaysauna Tibet in Eindhoven waarschijnlijk aangestoken #219941

Foto's: Rico VogelsFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20853, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook