Vrouw in scootmobiel omgekomen bij ongeval op Sint-Oedenrodeseweg in Best

Geplaatst op 04-07-2018 om 17:54
BEST - Bij een ongeval op de Sint-Oedenrodeseweg in Best is woensdagmiddag een vrouw in een scootmobiel om het leven gekomen. Ze werd rond 15.15 uur geschept door een bestelbusje toen ze ter hoogte van de kruising met de Ringweg de weg overstak.

De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en twee ambulances werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar de hulpverleners konden niets meer voor de vrouw betekenen. Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar de volledige toedracht van het ongeval. Het is al de derde keer in korte tijd dat op dit stuk weg een dodelijk ongeval plaatsvindt. Op 17 aprill werd op precies dezelfde kruising een fietser doodgereden en een maand eerder overleed even verderop op de kruising met de Hooiweg een vrouw toen ze werd geschept terwijl ze met haar fiets de weg overstak.


Redactionele Foto's
Foto van Vrouw in scootmobiel omgekomen bij ongeval op Sint-Oedenrodeseweg in Best #220058 Foto van Vrouw in scootmobiel omgekomen bij ongeval op Sint-Oedenrodeseweg in Best #220059 Foto van Vrouw in scootmobiel omgekomen bij ongeval op Sint-Oedenrodeseweg in Best #220060

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20871, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook