Knallen en geknetter bij brand in industriepand aan Langendijk in Eindhoven

Geplaatst op 04-07-2018 om 21:31
EINDHOVEN - Bij een brand op het industrieterrein de Hurk in Eindhoven was woensdag een aantal luide knallen en geknetter te horen. De brandweer kreeg rond 17.50 uur een melding van een industriebrand. Ter plaatsen bleek het om een zeer felle brand te gaan in een meterkast.

De brandweer heeft met een eerste inzet van een poederblusser geprobeerd de brand te blussen. Deze aanval is niet geslaagd. Hierna is er al snel overgestapt op een blussing met DLS. Dit is een speciaal blusmiddel waar een combinatie van Druk Lucht en Schuim gebruikt wordt. Dit blusmiddel is ook geschikt om branden in Electra tot een bepaald voltage te kunnen blussen.

Omdat de stroom nog op de meterkast stond kon de brandweer de brand niet volledig blussen. Om dit te kunnen doen moest het nutsbedrijf Enexis ter plaatsen komen. Deze hebben de stroom van het pand af moeten halen voor de brandweer de brand volledig kon afblussen. Het pand heeft enorme schade opgelopen door de heftige brand. Al het personeel dat aan het werk was kon het pand op tijd verlaten.


Redactionele Foto's
Foto van Knallen en geknetter bij brand in industriepand aan Langendijk in Eindhoven #220067 Foto van Knallen en geknetter bij brand in industriepand aan Langendijk in Eindhoven #220068 Foto van Knallen en geknetter bij brand in industriepand aan Langendijk in Eindhoven #220069 Foto van Knallen en geknetter bij brand in industriepand aan Langendijk in Eindhoven #220070

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20873, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook