Brandweer koelt geldwagen met opgesloten medewerkers na storing in Breda

Geplaatst op 05-07-2018 om 14:32
BREDA - De brandweer moest er donderdagmiddag aan te pas komen om een geldauto te koelen bij Winkelcentrum De Burgt in Breda. Twee mannen zaten in de wagen opgesloten na een technische storing. Op dat moment was het buiten al 25 graden maar de temperatuur binnen in de zwaar beveiligde wagen kon snel oplopen naar wel 50 graden.

De brandweer spoot daarom water over de wagen heen om die te koelen. Intussen werd gezocht naar een oplossing om alvast een van beide mannen uit de wagen te krijgen. Brandweerlieden zetten grote zuignappen op een van de zijruiten en door daar ook van binnen met kracht tegenaan te drukken kon die uit de sponning worden gehaald.

Een van de twee geldlopers was daarmee bevrijd, zijn collega moest conform de veiligheidsprocedures in de auto achterblijven. Met een speciale sleutel die het bedrijf kwam brengen kon uiteindelijk de achterklep worden geopend waarna de storing kon worden verholpen. Nadat de ruit was teruggeplaatst kon het geldtransport toen weer verder.


Redactionele Foto's
Foto van Brandweer koelt geldwagen met opgesloten medewerkers na storing in Breda #220087 Foto van Brandweer koelt geldwagen met opgesloten medewerkers na storing in Breda #220088 Foto van Brandweer koelt geldwagen met opgesloten medewerkers na storing in Breda #220089 Foto van Brandweer koelt geldwagen met opgesloten medewerkers na storing in Breda #220090 Foto van Brandweer koelt geldwagen met opgesloten medewerkers na storing in Breda #220091 Foto van Brandweer koelt geldwagen met opgesloten medewerkers na storing in Breda #220092 Foto van Brandweer koelt geldwagen met opgesloten medewerkers na storing in Breda #220093 Foto van Brandweer koelt geldwagen met opgesloten medewerkers na storing in Breda #220094

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20878, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook