Schoolspullen in brand gestoken; meerdere bosbrandjes op Stratumse Heide in Eindhoven

Geplaatst op 05-07-2018 om 14:47
EINDHOVEN - De brandweer kreeg donderdag de melding van een afvalbrand aan het Rendierveld in Eindhoven. Ter plaatse werden ze opgevangen door de melder die de brandweer snel naar de juiste plek kon leiden. Ter plaatse bleken er meerdere brandjes gesticht te zijn in het bos.

Door een snelle inzet van de brandweer kon voorkomen worden dat de brand volledig uit de hand zou lopen. De brandweer rukte hiervoor uit met twee tankautospuiten, een waterwegen en een OVD. Tijdens de bluswerkzaamheden werd er door de brandweer een flinke aanwijzing naar de brandstichter gevonden. Enkele schriften en boeken van het 3 VMBO werden hier bij aangetroffen. Ook werd er een schrijfblok van het Christiaan Huygens College aangetroffen.

De politie heeft de schriften en boeken in beslag genomen en zal een onderzoek gaan instellen wie verantwoordelijk is voor deze brandstichtingen. Eventuele getuigen die tips hebben over de brandstichter worden opgeroepen contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Redactionele Foto's
Foto van Schoolspullen in brand gestoken; meerdere bosbrandjes op Stratumse Heide in Eindhoven #220095 Foto van Schoolspullen in brand gestoken; meerdere bosbrandjes op Stratumse Heide in Eindhoven #220096 Foto van Schoolspullen in brand gestoken; meerdere bosbrandjes op Stratumse Heide in Eindhoven #220097 Foto van Schoolspullen in brand gestoken; meerdere bosbrandjes op Stratumse Heide in Eindhoven #220098

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20879, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook