Voortvluchtige crimineel opzettelijk aangereden door politie in Prinsenbeek

Geplaatst op 05-07-2018 om 18:58
PRINSENBEEK - De politie heeft donderdagmiddag op de Overbroek in Prinsenbeek opzettelijk een aanrijding veroorzaakt om een voortvluchtige crimineel aan te kunnen houden, De man, volgens diverse media een vooraanstaand lid van motorclub Kings Syndicate, wordt gezocht door de Belgische justitie. Daar moet hij nog een jarenlange celstraf uitzitten.

De man probeerde volgens de politie nog aan zijn aanhouding te ontkomen door over een gesloten overweg te rijden. Die vluchtpoging mislukte echter omdat hij aan de andere zijde meteen werd klemgereden door een tegemoetkomende politieauto.

De man is in de cel gezet en zal snel worden uitgeleverd aan Belgiƫ. Waarvoor hij daar is veroordeeld is niet bekend. Zowel de auto van de man als de politiewagen liepen flink wat schade op en moesten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Redactionele Foto's
Foto van Voortvluchtige crimineel opzettelijk aangereden door politie in Prinsenbeek #220115 Foto van Voortvluchtige crimineel opzettelijk aangereden door politie in Prinsenbeek #220117 Foto van Voortvluchtige crimineel opzettelijk aangereden door politie in Prinsenbeek #220118 Foto van Voortvluchtige crimineel opzettelijk aangereden door politie in Prinsenbeek #220119

Foto's: Tom van der PutFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20884, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook