Zelfgebouwde boshut in brand aan Burgemeester Bechtweg in Tilburg

Geplaatst op 05-07-2018 om 19:33
TILBURG - Voorbijgangers hebben donderdagmiddag rond 17.15 uur een bosbrand gemeld langs de Burgemeester Bechtweg in Tilburg. De brandweer kwam met meerdere wagens ter plaatse. Na een zoektocht kwam de brandweer de melder van de brand tegen en zijn ze het bos in gegaan.

Er bleken een zelfgemaakte boshut en een stuk bos in brand te staan evenals een stuk bos. De hut is volledig afgebrand alleen een verbrand stuk zeil en een trap is nog te herkennen.

Onbekenden hebben vermoedelijk een kampvuurtje gemaakt dat uit de hand is gelopen door het zeer droge weer. De politie onderzoekt de zaak en kijkt of ze eventuele daders kan vinden.


Redactionele Foto's
Foto van Zelfgebouwde boshut in brand aan Burgemeester Bechtweg in Tilburg #220120 Foto van Zelfgebouwde boshut in brand aan Burgemeester Bechtweg in Tilburg #220121 Foto van Zelfgebouwde boshut in brand aan Burgemeester Bechtweg in Tilburg #220122 Foto van Zelfgebouwde boshut in brand aan Burgemeester Bechtweg in Tilburg #220123 Foto van Zelfgebouwde boshut in brand aan Burgemeester Bechtweg in Tilburg #220124 Foto van Zelfgebouwde boshut in brand aan Burgemeester Bechtweg in Tilburg #220125 Foto van Zelfgebouwde boshut in brand aan Burgemeester Bechtweg in Tilburg #220126 Foto van Zelfgebouwde boshut in brand aan Burgemeester Bechtweg in Tilburg #220127

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20885, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook