Vrachtwagentrailer met chocola kantelt naar voren in Zundert

Geplaatst op 06-07-2018 om 13:06
ZUNDERT - Een vrachtwagentrailer geladen met chocolade is vrijdagochtend naar voren gekanteld. Het ongeval gebeurde bij Barry Callebaut Decrations in Zundert.

Overpompen
De brandweer is met een hoogwerker gekomen om de chauffeur naar de achterzijde te brengen. Daar wordt een pomp aangesloten die heel langzaam de chocolade van de voorcompartimenten naar de achterste pompt. Hierdoor gaat de trailer heel langzaam weer op zijn wielen komen. Volgens een medewerker van de fabriek kan dit ongeveer drie uur gaan duren.

Niemand gewond
Er raakte niemand gewond bij het incident. Wel heeft de trailer enige schade opgelopen. Onbekend is hoe het ongeval kon gebeuren. 


Redactionele Foto's
Foto van Vrachtwagentrailer met chocola kantelt naar voren in Zundert #220166 Foto van Vrachtwagentrailer met chocola kantelt naar voren in Zundert #220167 Foto van Vrachtwagentrailer met chocola kantelt naar voren in Zundert #220168 Foto van Vrachtwagentrailer met chocola kantelt naar voren in Zundert #220169 Foto van Vrachtwagentrailer met chocola kantelt naar voren in Zundert #220170 Foto van Vrachtwagentrailer met chocola kantelt naar voren in Zundert #220171 Foto van Vrachtwagentrailer met chocola kantelt naar voren in Zundert #220172

Foto's: Perry RooversFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20893, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook