Brutale dieven stelen velgen en banden van auto in Oisterwijk

Geplaatst op 06-07-2018 om 15:41
OISTERWIJK - Een omwonende werd vanmorgen om 4.15 uur wakker van een knal bij een parkeerplaats aan de Peperstraat in Oisterwijk. De buurtbewoonster wist op dat moment niet goed wat er aan de hand was en is verder gaan slapen. Vanmorgen werd duidelijk wat de oorzaak van de knal was.

Vannacht hebben een aantal onbekende daders rond die tijd twee wielen en twee velgen gestolen vanaf een Peugeot die geparkeerd stond op de parkeerplaats. De dieven hebben een baksteen onder de auto gelegd als steun. De auto leunt op dit moment op de remschijven die ook beschadigd zijn door de diefstal.

Vermoedelijk zijn de dieven vannacht gestoord want ze wilden waarschijnlijk ook de andere velgen en banden meenemen. De dieven zijn met een onbekende auto met piepende banden vertrokken.


Redactionele Foto's
Foto van Brutale dieven stelen velgen en banden van auto in Oisterwijk #220173 Foto van Brutale dieven stelen velgen en banden van auto in Oisterwijk #220174 Foto van Brutale dieven stelen velgen en banden van auto in Oisterwijk #220175 Foto van Brutale dieven stelen velgen en banden van auto in Oisterwijk #220176

Foto's: Toby de KortFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20894, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook