Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven

Geplaatst op 06-07-2018 om 18:25
EINDHOVEN - Bij een ongeval op de Veldmaarschalk Montgomerylaan in Eindhoven zijn vrijdag aan het einde van de middag twee kinderen zwaargewond geraakt. Rond 17.35 uur kwamen daar twee auto's frontaal met elkaar in botsing. De politie, brandweer, ambulancedienst en twee traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Beide zwaargewonde slachtoffertjes zijn met spoed overgebracht naar het gespecialiseerde Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Een derde kind en een vrouw liepen minder ernstige verwondingen op en zijn naar het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven gebracht. Voor de bestuurder van een van de auto's is later ook nog een ambulance opgeroepen.

Hoe de frontale aanrijding kon gebeuren is niet bekend. De politie doet daar nog onderzoek naar. De weg is afgesloten voor het verkeer.


Redactionele Foto's
Foto van Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven #220191 Foto van Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven #220197 Foto van Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven #220198 Foto van Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven #220199 Foto van Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven #220200 Foto van Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven #220201 Foto van Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven #220202 Foto van Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven #220203 Foto van Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven #220204 Foto van Kinderen zwaargewond bij frontale aanrijding op Montgomerylaan in Eindhoven #220205

Foto's: Dave HendriksFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20899, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook