Automobilist lichtgewond bij botsing tegen lantaarnpaal op Gasthuisstraat in Eindhoven

Geplaatst op 06-07-2018 om 20:14
EINDHOVEN - De hulpdiensten kregen vrijdagavond kort na zeven uur een melding van een aanrijding met letsel op de Gasthuisstraat in Eindhoven. De politie en ambulancedienst gingen met spoed ter plaatse. In de straat had een automobilist de bocht gemist en was tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen.

Omwonenden die de harde klap hoorden boden de bestuurder eerste hulp aan. Ook werd een stoel geregeld zodat hij kon zitten. Ambulancepersoneel nam dit over en kon de verwondingen van de man ter plaatse behandelen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Omstanders attendeerden de politie op het vaak veel te hard rijden van automobilisten op dit stuk weg. Of deze automobilist dat ook heeft gedaan is niet bekend.


Redactionele Foto's
Foto van Automobilist lichtgewond bij botsing tegen lantaarnpaal op Gasthuisstraat in Eindhoven #220211 Foto van Automobilist lichtgewond bij botsing tegen lantaarnpaal op Gasthuisstraat in Eindhoven #220212 Foto van Automobilist lichtgewond bij botsing tegen lantaarnpaal op Gasthuisstraat in Eindhoven #220213 Foto van Automobilist lichtgewond bij botsing tegen lantaarnpaal op Gasthuisstraat in Eindhoven #220214

Foto's: Arno van der LindenFoto's via Twitter

Er zijn (nog) geen twitterfoto's gevonden voor dit bericht.

Stuur nu je foto in voor dit bericht via Twitter! Reageer op de tweet van dit nieuwsbericht of vermeld de hashtag #b112_20902, onze website zal jouw foto binnen enkele momenten hier laten zien!Reacties

Er zijn nog geen reacties gevonden.

Reageer via Twitter of Reageer via Facebook